(Android/iOS) Cats \u0026 Soup - Cute idle Game зламати нескінченні кристали
Mar 1, 2022 10:07:45 GMT
Post by nebtigafesbo on Mar 1, 2022 10:07:45 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ Cats \u0026 Soup - Cute idle Game 2022 version ▞▞▞
Flight Pilot Simulator 3D Ролеви gtqd
Спершу це була досить весела гра, на яку можна витрачати час, але з тих пір вона стала кошмаром реклами. Я не кажу, що реклама збільшилася, але якість реклами однозначно знизилася. Я не збираюся натискати нічого всередині оголошення, окрім як закривати оголошення після перегляду необхідної кількості часу.
Дуже класна гра
Абсолютно затьмарені стіни додавання та оплати. Не рекомендую це робити, якщо ви не любите дивитися додатки та платити за ігрові елементи
Мистецтво таке прекрасне. Гра так добре зроблена. Все так просто! Така хороша гра.
Гарний маленький клікер, але майже без вибору, лише ультралінійна прогресія, яка виглядає занадто суворою.
Все чудово, але будь-коли добавте українську мову
все супер,але набридає
Cats & Soup - Cute idle Game Simulation dwj
По суті, це рекламний симулятор з котами. Художниця дивовижна, і її речі дивовижні, але ця програма дає їй погану назву, і я цього не схвалюю.
Мило, але в кінцевому підсумку тягне. Зовсім не розслабляючи – кожен новий день починається з поспіху, щоб очистити нагромаджені дії, щоб більше можна було освіжити. Мені подобається ідея рекламних токенів, але в кінцевому підсумку більше часу витрачається на перегляд реклами, ніж на гру (включаючи повторювану рекламу жорстокого поводження з тваринами, яка щоразу викликає у мене поганий настрій). Крім того, є щось дивне у фотографуванні ваших милих котиків, не тому, що вони чарівні, але вам за це платять.
Я люблю цю гру. Через деякий час це стає повторюваним і нудним, але це допомагає мені заспокоїтися під час нападів тривоги, так що це добре. Ціни на деякі речі трохи завищені. Анімація золота, а художній стиль чарівний. Вам дійсно доведеться дивитися багато реклами, якщо ви дійсно хочете кудись потрапити.Він милий, але повторюваний, і на досягнення цілей знадобляться тижні, не дивлячись на рекламу винагород.
Дуже мила гра! Я люблю всіх котів, а стиль надихає і приємний.
дуже гарна гра. и графіка прекрасна .
Це було чудово до цього останнього оновлення. Я зберігав хмару перед оновленням, а після оновлення мій прогрес скинувся приблизно на 3 тижні тому. Важко хотіти продовжити.
Ця гра чарівна. У мене вона вже кілька місяців. Але це стало так нудно.. шалено швидко. Ви повинні дивитися рекламу для більшості речей, які ви хочете, що спочатку я не заперечував, але потім дійшло до того, що ви все одно зрештою чекатимете 2 тижні перш ніж завести нового кота. Тож гра майже займає місце на моєму телефоні, тому що в ній буквально нічого робити, як отримати гроші за суп, щоб купити кота одного разу в блакитний місяць. Інакше мило.
Люблю цю гру, дуже подобається. Це не нав’язує вам рекламу. У цій грі дуже спокійна та невимушена атмосфера, що створює ідеальну гру для відпочинку. На мою думку, ця гра є однією з найкращих заспокійливих ігор.
Побачила доповнення в TikTok і відразу завантажила. Я вже причетний до цієї гри. Простий у використанні та надзвичайно розслабляючий. Я бачу, як заблукаю годинами, одягаючи котів і готуючи суп
Я хотів це любити. Мистецтво велике. Але я грав 10 хвилин і 9 хвилин з них – перегляд реклами. Вам НЕ ПОТРІБНО дивитися рекламу, якщо ви не любите прогресувати у швидкому темпі. Але якщо ви виберете режим равлика, просто знайте, що гра вбудовує 30-секундну рекламу у все, що завгодно. Тож вам потрібно буде розвинути свої крихітні навички натискання «х».
Гра ніочем поначалу цікавий старт: забавні коти, яких чому-то не можна гладити брати участь у різних етапах приготування єди. Но через пару днів все замедляется. Надо все більше і більше грошей для будівництва. У який то момент гра замирає, у мене вже неділи дві нічого не відбувається. Заходить в не тільки щоб собрати гроші, так себе розтягнути. Стиль интересный, геймплея нет. Гра пустышка.
Cats & Soup - Cute idle Game Simulation upca
Милий художній стиль. Але я думаю, що повинні бути інші речі, які ми можемо робити, а не просто tap2, це буде нудно. Так тримати.
я це люблю! настільки чарівна, що реклама трохи дратує, але більше нічого поганого. однозначно рекомендую
Топ, краше гри не бачив
так мило! Мені подобається початок ігор, а анімація така чиста
мила гра, але за кілька хвилин вона вже кричить на вас, щоб ви дивилися рекламу прогресу.
Ця гра така мила і розслаблююча. Я вживаю його лише 2 дні, і поки що мені він подобається. Вам дійсно потрібно дивитися пристойну кількість реклами, але якщо ви наберетеся терпіння, то ця гра саме для вас. Така захоплююча і чудова гра, рекомендую 10/10.
Я змінив його з 4 на 3, тому що він стає чорним, коли я хочу подивитися рекламу.
Клас!
Погоджуюсь з Джеєм. RPG версія гри була б дивовижною. Іноді гра може стати нудною, якщо ви граєте в неї щодня.
Чудовий візуальний вигляд, але після отримання соковижималки він стає дуже повільним. В основному, натякаючи на те, щоб ви заклали вперед, а не чекали.
Чудова гра, дуже мила. Повільний прогрес і надмірна залежність від реклами та платного вмісту, але ви все ще можете прогресувати без цього.
Я тільки почав грати, але абсолютно одержимий. Ви можете налаштувати котів одягом, дати їм імена. і коти також мають переваги, щоб ви могли переконатися, що вони знаходяться в потрібних місцях для найкращого виробництва ваших супів.
Cats & Soup - Cute idle Game شبیهسازی ecgs
Іноді гра відкривається без зібраних монет. Він просто показує баночну фею, а після цього нічого. Багато разів втрачав свої години колекції. 1 зірка цілком заслужено.
Я очікував, що ця програма буде завантажуватися з випадковими інтервалами реклами, як і більшість. Те, що ви можете одягатися і називати котів, - це виграш для інсталяції! Ледве грав і вже вклав. Вартий гри!
Ця гра дуже весела та креативна, але деякі речі дійсно завищені, і під час накопичення грошей ви можете занудьгувати і видалити гру! Інша річ, єдиний спосіб позбутися опції додавання годинника Baral - це дивитися додавання, але за гарну ціну, тому це досить хороша і крута гра.