Post by nebtigafesbo on Mar 1, 2022 9:44:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ StrikeFortressBox ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ StrikeFortressBox IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ izkušnje ▞▞▞
▞▞▞ StrikeFortressBox 2022 version ▞▞▞
Najslabša igra nasprotnik vedno zmaga in komaj zmagaš, čeprav sem štel uboje, ki sem jih naredil, tudi takrat kaže, da si naredil samo en ali dva ubijanja in nasprotna ekipa doseže okoli 600-650, ti pa skoraj ne boš dosegel 50-100 točk. Priporočam, da te igre ne prenesete, tudi včasih ne morete vzeti vozila ali živali. Poleg tega, ko boste poskušali vzeti zombija, tudi ne bo prišlo do prekleto slabe igre. #najslabša igra vseh časov #
Dobra igra, vendar se vedno zatakneš v vozilih čez približno minuto, moraš popraviti napako, čez nekaj časa postane moteča
Všeč mi je ta igra, vendar so potrebovali le eno težavo, da bi zračni mehurčki povedali, kar govorijo.😎
Ta igra je zelo lepa, vendar zmagam ali porazim ade se bo začela, vendar je ta igra zelo zelo dobra
Najprej odstranite mino iz našega inventarja in drugič razpršite našo točko zarodka po vsem zemljevidu, ne samo na enem mestu, če bosta ti dve stvari popravljeni, verjemite mi, da se bo ocena te igre povečala kot curek
Tej igri sem dal 5 zvezdic, ker je ta igra zelo lepa👍🏻. Jaz ljubim to igro. Toda ena težava, dodajte gumb za hitri zagon. Hvala za to igro 😊.
Tako kul, a dodajte prijatelje
100 100% DC igra je super
Ena najboljših mobilnih iger za streljanje, veliko pušk, avtomobilov itd. Priporočam, ampak kaj več pušk za posodobitev in manj zamika, hvala
Bacon May Die - Brawl Game פעולה yqu
Zelo zanimiva igra 🎮🎮🎮
11. 5500 0 I 5 prvi dan v letu in me zanima, če mi lahko daste malo več informacij o delovnem mestu, ki ga iščete
Ko umremo v kraljevski bitki, moramo dati malo več kovancev, ker lahko dobimo več orožja, popravite to
StrikeFortressBox Action tlx
Dobra igra za vas, če igrate v telefonu z 1 GB RAM-a, za delovanje potrebuje malo prostora, zato jo prenesite brez pretiranega razmišljanja
Ta igra je dobra, zasvoji in super. Zahtevam več orožja in več zemljevidov, da bi bila igra boljša. Če ste se dvignili ali igrali že dlje časa, postane dolgočasno, zato dodajte več orožja. Hvala ti
Op igra, všeč mi je, lepo je, samo reši nekaj napak, dal sem 4 zvezdice, ker ko udarim sovražnika, mi povzroči 100 ali 200 škode po 3 sekundah umre
Legenda igre Boga
Dobro, zakaj pa ne bi dodali drugih zemljevidov, kot je prometni gozdni vulkan, dodali celo plinski sod, da bomo streljali in eksplodira Time bomba ali tnt zelo dobra igra Stop hrošči, plz
Igra je super, a heker v igri
StrikeFortressBox Aksiyon sfgq
TRASH vsakič, ko ustvarim strežnik za prijatelja, da se mu pridruži, kar naprej govori, da je napačno geslo, ko je pravo geslo, ali lahko popraviš tega razvijalca, hvala
Zelo težko igrati med igranjem se nič ne razume
Lol..To je najslabša igra Battle Royale, dobesedno obstajajo še boljše igre Battle Royale, kot je Pubg mobile THE OUTSTANDING #1 BATTLE ROYALE. Daj no, naredi to igro boljšo.
Lahko prosim prinesete nekaj avtomobilov in všečkate nastavitve, da spremenite nadzor
Zdaj sovražim to aplikacijo, ker imajo hekerji neomejeno zdravje in nas ubijejo, to je goljufanje. Ubijemo se v enem strelu. Zdaj mi pa povej, kako boš to preprečil?
Bil bi 4, če bi se sredi spletne tekme pojavil pisk
Ta strelska igra je moteča, ne igrajte je, poskusite igrati call of duty in pubg, ker boste v tej igri vedno izgubili!
Ta igra potrebuje nastavitev za spremembo postavitve gumbov in izstrelilnik granat ima doseg kot pištola nerf
Dober expriense, vendar se pri zastavi za zajemanje včasih zadeva zatakne v predvajalniku
Zelo slaba igra
Eemo
Tako zamuja neumna rit
Všeč mi je ta igra, vendar je vsakič, ko nas ubije ena rakovica, premaknite te nevarne rake in vse stvari
StrikeFortressBox Akcijske igre otw
To je zelo zelo dobra igra
Prekine se, ko omrežje postane počasno.
Hmm, kaj ti je všeč je, da ne vsebuje oglasov, toda kdaj začnem voziti vozilo čez nekaj časa se moj pogled spremeni in moj vid je videti zvit, dokler ne razstrelim
Ta igra je NEVERJETNA, ker na njej lahko naredite karkoli
Všeč mi je igra, toda zakaj ne morete preprosto navesti, da lahko prilagodite svojo osebo, lahko bi bilo bolje
Živjo chalo, dodaj te puške, prosim👇 v ostrostrelcih M82b in drangonov in še en raketni lansirnik z daljnogledom in še eno mini pištolo in metalec ognja, prosim in dodaj še zemljevid drugo lavo na kateri bi morala biti dva načina za odhod v sovražnikovo bazo
To je zelo kul igra, vendar bi morali povečati kovance, zaslužene z bojem.