Post by ntenwealthberlire on Feb 18, 2022 0:40:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ codifică mai multe monede ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Wars 2022 version ▞▞▞
este atât de bun
Este plătit să câștigi jocul. O convocare obișnuită costă 80.000 de monede, chiar dacă este un gunoi și are lucruri inutile. Iar personajele de știri ar trebui să fie doar în magazin și nu pe partea laterală a ecranului, este nevoie de spațiu și uneori s-ar putea să dai clic accidental pe el. Prefer să nu joc acest joc pentru cineva care citește asta. Și pietrele și monedele costă o mulțime de bani și măcinare! Este nevoie de o veșnicie pentru a obține 30k sau 20k. În plus, este o fraudă a pisicilor de luptă! O mulțime de lucruri dacă ai jucat pisici de luptă! mult!
Verificați-vă reclamele, nu-mi oferă pietre prețioase chiar și după ce descarc și rulez unele dintre aplicații.
Aplicația Android Kingdom Rush Frontiers - Tower Defense Game Dezvoltată De Ironhide Games Este ... Kingdom Defense: The War of Empires (TD Defense) APK.
Este curios că Merge Town a reușit să treacă chiar și peste Stormbound Kingdom Wars, care este împreună cu Once Upon a Tower marea premieră în jocurile
Urmărește ultimele și cele mai bune videoclipuri The Plague: Kingdom Wars de pe Twitch. Înregistrează-te sau conectează-te pentru a te alătura comunității
Acest lucru nu are legătură cu jocul, dar de fiecare dată când aleg o comoară dintre cele trei opțiuni cumva nu am luat niciodată pietrele prețioase. De asemenea, nu știu cum să-mi resetați progresul, așa că a trebuit să îl dezinstalez și apoi să îl instalez din nou
Ca orice joc modern, vă permite să jucați până când ajungeți la o plată de cărămidă sau nu mai câștigați niciodată un zid. Și m-am săturat de asta.
Orice lucru pe care l-au configurat pentru „PvP” (evident că nu este o altă persoană) este în mod clar stricat, deoarece fie va juca doar o singură unitate, fie nu va juca nimic.
Acest joc este grozav! De la grafică la gameplay îmi place să fac upgrade de personaje, deși ar fi tare să pot obține diamante puțin mai ușor, convocarea costă destul de mult, dar nu ia nimic din joc pentru mine cu siguranță 5 stele
Evaluez acest lucru cu 3 stele doar pentru că există o eroare pe cadou care poate fi obținută și, de asemenea, multe pop-up de fiecare dată când joci pvp remediază eroarea cadou
Este distractiv și sigur și încă nu am văzut nicio problemă, are nevoie doar de muzică și mod sanbox diferit
Prea multe reclame. faceți clic pe unul pentru a obține aur dublu, apoi apare automat altul. Am cumpărat un legendar și am primit un arcaș care face 400 de daune. în timp ce cel gratuit face 4500 de daune. Fii real.
Kingdom Wars Strategie yimo
Lista de jocuri Android
Figurina transformabila Transformers Kingdom War for Cybertron - Rattrap pentru copii ❤️ Comanda azi produsul ➜ Rattrap Transformers⭐Cel mai NOU model
Nu știu cum să termin nivelul 25, așa că nu-i voi da cinci stele doar pentru asta
Taqre
Art of War 3:PvP RTS joc de strategie în timp real - Veadug
Joc bun, mic upgrader distractiv. Reclame nu prea invazive, nu simt nevoia să trec prin reclame non-stop pentru a progresa, ceea ce este frumos. Dezavantajul este că scăderea articolelor la unele niveluri este dureros de frustrant de achiziționat; ar fi mai bine dacă nivelurile ar deveni mai dificile cu picăturile elementului de 100% la finalizare, mai degrabă decât doar măcinarea pentru a le scădea aleatoriu - sau chiar creșterea șanselor de scădere. De asemenea, redarea automată este puțin neplăcută, adesea nu va trimite unități diferite chiar și cu mult aur.
Jocul ar putea fi grozav, dar la nivelul 37 trebuie fie să cheltuiesc bani pentru consumabile din joc, fie să măcin aur pentru o perioadă absurdă de timp. De asemenea, nivelurile anterioare necesită consumabile, dar nu știți că sunt limitate până când nu le folosiți. Aș plăti 5 USD pentru joc cu totul deblocat. De acum, este dezinstalat.
Grand War: Napoleon Strategy Games APK - Jocuri Android
Kingdom Wars 策略 igxm
Acesta este un joc bun, dar vreau un plus de lucruri noi. Și mai nou am luptat în pvp. Cum să obții scorul de rating
Vă rugăm să puneți jucătorul robot adecvat pe arena pvp, nu doar la nivelul începătorilor, chiar și la ultimul nivel (21)
E bine dar după prima lume devine foarte repetitivă. Dacă l-ai face mai unic, aș fi fericit.
Stick War Game Mod Apk Download - Sticla BLOG
Nu am mai putut iesi din aplicatie
O stea pentru că jumătate din pietrele mele au dispărut peste noapte. Mă aștept să-i recuperez și când o voi face, îmi voi schimba recenzia până când își vor remedia eroarea, evită acest joc ca ciuma.
destul de fain
キングダムウォーズ 頭脳系 qci
Kingdoms Conquer / 攻城天下. Mai mulți jucători, PvP, Tactic, Vedere de sus ... Kingdom Wars 4: The Plague. Joc de război, Tactici în timp real,
Joc simpatic
bun
Fond bun, dar frustrant. Modul PvP este dezamăgitor deoarece unii jucători au personaje extrem de puternice împotriva cărora nu pot lupta și la care nu am acces.
Obișnuiam să joc acest joc cu ani în urmă și a fost grozav, un simplu 4 stele, dar acum tot ce văd sunt reclame peste tot pe unde mă uit. Nu, mulțumesc. Nu merită bătaia de cap de a juca din nou, cu reclame care ies din fiecare colț. Atât de dezamăgitor!!
e cel mai prost jocccccc
un joc trist
E bun
Foarte tare
groasnic
Îmi place foarte mult acest joc pentru că ești cu adevărat uimitor. Dar, vă rugăm să oferiți o actualizare în care să putem schimba numele și să alegem propriile noastre steaguri de țară ale castelului nostru. De asemenea, dacă puteți oferi lunar niște oferte de personaje de unde putem cumpăra personaje Super legenda cu diamante în Lv.1 la un preț diferit, Lv.10 la un preț diferit și la Lv.35 la alt preț. Vă rugăm să luați în considerare gândurile mele.
Captivant
Toate jocurile - Aplicatii iPhone, iPad si iPod
Îmi place foarte mult acest joc. Dar nu i-am dat 5 stele. Pentru că este atât de dificil să obții comori. Dacă rezolvi această problemă, îți voi acorda 5 stele.
Brain Test: Tricky Puzzles ትርኪምርኪ bju
Primul lucru pe care îl văd la începutul acestui joc este un adaos. Apoi, text promoțional intermitent în joc și mai multe adaosuri peste tot, nu, mulțumesc.
Figurina transformabila Transformers Kingdom War for Cybertron - Megatron pentru copii ❤️ Comanda azi produsul ➜ Megatron Transformers⭐Cel mai NOU model