Post by ntenwealthberlire on Feb 18, 2022 0:34:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fruit Ninja® ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fruit Ninja® IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci hepsi ▞▞▞
▞▞▞ Fruit Ninja® 2022 version ▞▞▞
Bu oyunu oynamayı severdim çünkü çok bağımlılık yapıyor ve bu oynadığım ilk mobil oyun ama şimdi artık sevmiyorum çünkü artık çevrimdışı oynayamazsın
Fruit Ninja® Arcade fpkw
Şimdiye kadarki en kötü oyun, başlamıyor bile, sadece 1 yıldız
Güzel oyun ama çok reklam var vip yapın lütfen
Güzel oyun, ancak bıçakları yükseltmeye gelince bazı hatalar var, umarım yakında düzeltilirler.
Vlinder Story: игра-одевалка Казуальные iom
Bir klasiğin olmazsa olmazı. Bu, 2010 yılında ipod'unuzda kızgın kuşlar, ipi kesme, minecraft vb. ile birlikte sahip olduğunuz oyunlardan biri. Ama o zamandan beri oyun biraz değişti. Şimdi çok sayıda reklam ve çok daha gecikmeli.
Fruit Ninja® आर्केड गेम taa
Çok güzel bir oyun canını giderme için oynanabilir
Demek istediğim, bu iyi bir oyun ve 2 oyuncu seçeneğiniz var, ancak bir güncellemeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Telefonum piyasada eski değil ve uygulama gerektiği gibi yapamadı (ya bıçağın gücü tükeniyor ya da dilimlenmiş muzlar, onu orada parçalar halinde gördüğümde bile başarısız oluyor). Ayrıca, neden satın almak/kilidini açmak için listede bile olmayan bıçakları ve dojoları kullanmam isteniyor? Sürekli olmuyor bunlara bir çare olsa süper olur
Bu oyuna para harcadım ama ilerlemem silindi ve tüm hesaplarıma bağlanmaya çalıştım ve hiçbir şey yapmadım. oyun berbat
Şimdiye kadarki en kötü oyun çünkü oyunu açarsanız bir açılır pencere gösterecek ve oynayamayız bu oyunu indirmeyin ağınızı veya WiFi'nizi boşa harcar 😠 en büyük dolandırıcılık
Sj bu gün bu tekrardan arasında çok miktarda para bulan ve yaşama şansın olan polisler bhlffdfhgv
Bu oyun güzel bende tavsiye ediyorum bu oyunu yüklemek sizi seviyorum
Her Yönüyle E-Spor: Takım Sahibi, Sponsor ve E-Sporcu ...
Fruit Ninja v3.2.1 MOD APK – PARA HİLELİ - AndroMAMA
Dürüst olmak gerekirse, küçük bir çocukken piyasaya sürülmesinden bu yana memnuniyet faktörü eşsizdi. Bir öğrenme eğrisi bile var, bu çerez tıklaması değil. İlerleme sistemi yırtıcı gelmiyor ve isteğe bağlı MTX ile ara sıra reklamlarla ücretsiz oyun oynayarak hemen hemen her şeyi kazanabilirsiniz. Telefonumda dolaşmak için birkaç dakikam olduğunda kolayca oynamaktan en sevdiğim oyun. Bu garip karakterler ve "olaylar" dürüstçe resme girmeden önceki eski şeyleri özlüyorum.
Bu oyun bağımlılık yapıyor. Bağımlılık yapıyor dediğimde ise BAĞIMLILIK YAPIYOR diyorum. Harika bir zaman öldürücü, birçok seçeneğe sahip, harika bir uygulama. Sadece bir sorun var. Oyunu ne zaman oynasam, kısa bir süre oynadığımda periyodik olarak oyun kararıyor, ardından oyunu otomatik olarak duraklatıyor. Bu çok rahatsız edici. Her 20 saniyede bir oluyor. Tek sorunum bu. Yoksa oyun harika.
Başarımları alırken, başarılar ekrandan çıkana kadar hiçbir şeyi kaydıramazsınız, o zamana kadar hayatınızı kaybettiniz. Tüm başarıları elde edene kadar çok can sıkıcı...
Güzel fazla ovmiyim cok iyide diyebilirdim ama fazla sevmedim ama guzel
Sadece çökmeye devam ediyor ve çalışmıyor 😪
fruit ninja - ekşi sözlük
Fruit Ninja® Arcade glat
Oyun oçılmıyo indirimler boşa indiriyor
Oyun oynama, işlemler ve ödül arasındaki denge tamamen adildir. Bazen tekrarlanabilir, ancak bu, sunulan yükseltmeler için gerçekçi ödeme katmanlarından oluşur. Kabaca 5 dakikanız ve 150-ish MB boş vaktiniz varsa oynanabilecek güzel küçük aptal oyun. Genel olarak en azından biraz eksantrik bir Australin v. oyun şirketinden beklerdim!
Benim 2017 iyi'm bı oyun cokk güzel'di ama şimdi oynamak ama cokk degismis ve çok kötü bi oyun🤮🤮
Oyun aslında bobbaıı kesmeyecek diye meyveleri kesemiyorum oyun birazda sıkıcı ondan sorun yok
Oyun eğlenceli, ancak reklamlar gök gürültüsünü çalıyor. Her oyundan önce ve sonra reklamlar, süper güçler elde etmek için reklamlar. Buna değmez. Biraz oynadım ama reklamlar beni kaldırmaya zorladı.
Belli bi sıkıyor
Ne biçim bir oyun bu! sürekli ekran donuyor ve reklam giriyorlar! Hiç beğenmedim😠
Fruit Ninja® Arkade euz
Fruit Ninja'da meyve katliamı yapan çılgın bir Ninja olmak istermisiniz? Her çizgisi tatlı, her imhası çok lezzetli.
Birtek oyun acılmıyorum.baksana herkes memnun.ben oyuna giremiyorum.bir telefoncuyq gitmiyorum bende.
Oyunskor.com'da çevrimiçi olarak Fruit Ninja oyna
İşte en iyi iOS uygulamaları - Fotoğraf 13 - Yeni Akit
Oyunu tekrar çevrimdışı yapın! Geliştiriciler, internet olmadan verimli çalışan bir oyun için neden çevrimiçi olmayı gerekli kılıyor?
Harika bir Uygulama küçüklüğümden beri oynuyorum.Kesinlikle Yükleyin. (Bir çıkması Için rastgele) hgjfmfmnfnfnfjgjfjfjfjfjfjfjfjfjjfjfjgkfjfknzccvfuri3843i2jejdjffjcnv nvcndkdkrijrjrjrjfjfnfnfjfurksjdjdjdjdjdjfjfjffjfhffbfbfbgbgbgbbgbggngnncnbgbgbgbvnvnnvnv vnncngcjfkfkkfkdkdkfkffkfkfkdmcmkccmmccmmccmmcnccnmcmccmcmcmcmmcncncnnvnvn n ncncnxnxbcncbcbcbbccbbdnfnccnbcbcbcbcbcncncncncnncncncnchdyryeujdjszbhdbdbdbddbdjjdnfncncncncncncncncnfndncndncyeu3ieowxncbb hdhdgeuehddjjxhcjcjcjcjcuejzznzhuw6uek.
Bu oyunu çok seviyorum ama sorun şu ki, şimdi oynamaya çalıştığımda beni tekmeliyor.
Birkaç yıl önce nokta oyununu kullandığımı hatırlıyorum, harika kozmetik bıçakları satın almak için yıldız meyvesi kullanmak kadar basitti, ama şimdi her şey para gerektiriyor gibi görünüyor
Bu oyun, OnePlus 3T'mde sorunsuz bir şekilde çalışıyordu, ancak şimdi her dilimde, özellikle de kombinasyonlarda - yıldırımı sürdürmek için çoğunlukla yanıt vermeye ihtiyaç duyduğumda - gecikiyor. Ayrıca bu oyunu para aç ve bağlantıya bağımlı hale getirmek için çok istenmeyen bir karar.
Oyun açılmıyor berbaaatt
Biraz daha az gb olsa daha iyi olur bu yol 3 yıldız...
1 yaşından beri oynuyorum şu anda 50 yaşındayım oyun mükemmel. Rastgele JZFJZUFZUFSIFST8W7RQUFXGIDIGS7GWTQURWS7TD8GGXGXIHXOHXIGW7TW7WTW742TISIGXT731ZFSUTZUF GIZIGSUFAUFWURQ47Q74WISUFZFIZGJZGIX8YGXJXTISIGST7GGISTJTXGXT7GGTXGXT7GGKGITS7GTXGXT7GGKGITSIHXOHXIGW7TW7WTW742TISIGXT731ZFSUTZUF
Bu oyun iyi ama birkaç yıl önce daha iyiydi. Aynı bırakmış olmalılar. Şimdiki gibi, bir meyveyi özlediğinizde X alırsınız, ancak birkaç yıl önce meyveyi istediğiniz zaman kaçırabilirdiniz. Bu sadece benim görüşüm ama NGL, orijinali daha çok sevdim.
Gunstringer und Fruit Ninja. Almanya'da 23 Ocak 2015 tarihinde değerlendirildi. Gunstringer ist ein Einspieler-Game. jedoch auch als Zuschauer sehr
Samsung M21'de (Android 10) oynanamaz hale gelecek kadar gecikiyor. Gecikme, özellikle meyveleri dilimlerken ortaya çıkar, bu da oyunun bütün noktasıdır. Ayrıca önceki özelliklerin çoğu, blade'ler dojo güçlendirmeleri vs. çalışmıyor.