Post by ntenwealthberlire on Feb 18, 2022 0:28:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Massive Warfare: War of Tanks IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaudinėja neribotą skaičių žetonų ▞▞▞
▞▞▞ Massive Warfare: War of Tanks 2022 version ▞▞▞
Puikus zaidimas. Tačiau staiga mūsų klanui nebeliko karo. Dėl kažkokios neaiškios priežasties. Prašome padėti / iš naujo nustatyti / išjungti ir vėl įjungti / atnaujinti! P.S. Ačiū už puikų žaidimą. 👍
Man patinka žaidimas, kurį laiką žaidžiu, bet sutinku su kitais dėl kito būdo, kaip lengviau gauti auksą, kad galėtumėte įsigyti geresnių transporto priemonių.
Massive War: Helikopter & Tank Laga vtnx
Ar galite man pasakyti, kodėl aš turiu pradėti viską nuo pradžių, kai tik pradėjau? Tai įvyko du kartus šiais metais. Atrodo, kad atnaujinant sistemą dėl kokių nors priežasčių sugenda. Ar galite išspręsti problemą. Man labai patinka žaidimas, kurį žaidžiu jau beveik metus.
Naudojate sraigtasparnį, bet negalite gerai skristi? Tikrai? Taip pat dar reikia tobulinti transporto priemonės valdymą ir nukreipimo valdymą. Ir aš manau, kad jei galėtumėte pridėti funkciją prie lėktuvo naudojimo mūšyje, būtų puiku. Man labiau patinka žaisti su panašiu žaidimu, vadinamu „perkrova“. Taigi aš turiu jį pašalinti
Apskritai žaidimas geras. Tiesiog noriu paminėti, kad vėliavos sritis yra per arti priešo Domination renginyje Černobylio žemėlapyje, todėl sunku įsiveržti. Aš prašau jūsų pakeisti vėliavos sritį. Dėkoju.
Po kurio laiko žaidžiu šį žaidimą pavargau. Kaip ir dauguma žaidimų, jūs ieškote pinigų ir nemokamo aukso, kad nusipirktumėte naujas transporto priemones, FO RE VER! Galite pasakyti žmonėms, kiek norite, yra daug būdų gauti nemokamų pinigų ir aukso... bet auksas tiesiog netiesa. Be to, programinėje įrangoje yra keletas „klaidų“, pvz., atsitrenkimas už uolos ar pastato (kuris lieka nepažeistas 🤔) arba sąjungininkai, kurie pakeičia spalvą ir staiga tampa priešais, arba automatinis taikiklis, besisukantis aplinkui ir pan.
nežinau, ką padarėte atnaujindami, bet vieną kartą nufotografavus transporto priemonės dingsta, o tada vėl pasirodo ir išnyksta labai nenuosekliai, atrodo, kad kartais jūsų parduodamos transporto priemonės yra lėtesnės, kai artėjau prie to, kad reikiamas aukso luitų kiekis staiga padvigubėja aš tikrai nesu patenkintas žaidimais gerai, bet ne viskas
Man patinka žaidimas ir viskas, bet skiriu jums tris žvaigždutes, nes uždirbu auksą žiūrėdamas vaizdo įrašus, kad gaučiau dažų, kad kitą dieną, kai žaisčiau žaidimą, sužinočiau, kad mano dažymas, kurį nusipirkau su auksu, buvo, jei to nepadariau. pirko išvis. Tai leidžia būti atsargiems, nes suteikiate mums galimybę nusipirkti žaidimo daiktų. Jei jūsų žaidimas elgiasi taip, lyg aš nenusipirkčiau dažų su auksu, aš išleidžiu, kas trukdo jam veikti taip, lyg nebūčiau įsigijęs žaidimo daiktų už tikrus pinigus?
Nuostabus žaidimas. LABAI brangus užmokestis laimėti, nors lol. Žaidimas pastaruoju metu stringa. Samsung galaxy s21+
Massive Warfare: War of Tanks ایکشن gje
Puikus žaidimas... man tai patinka... Geriausias tokio pobūdžio, kokį iki šiol radau... gera grafika ir efektai.. geras žaidimas su žmonėmis iš viso pasaulio... smagu!
Šis žaidimas nėra vertas jūsų laiko. Visos transporto priemonės valdomos vienodai, ir tai yra pats tingiausias dalykas, kurį aš kada nors mačiau žaidime, kuriame galima vairuoti tankus ir sraigtasparnius. Pirmyn ir atgal. Tai viskas, ką jūs darysite šiame žaidime. Viskas, kol galėsite įsigyti transporto priemonių, kurios daro kažką geresnio. Kuris tik juda pirmyn ir atgal daugiau, bet su vėsesniu orlaiviu ir galingesniais ginklais. Šiaip ar taip, pačiam žaidimui nieko blogo. Man tiesiog nepatinka, kaip tai kvaila. Žaidimas blogas
Žaidimas yra labai geras, bet jei pavadinimas yra Massive Warfare, tada žemėlapis turėtų būti didžiulis kaip ir kiti karo žaidimai... Ir tai yra visiškai transporto priemonė, o kare taip pat yra vyrų, kurie turi ginklus... Ir jei kas nors nori žaisti šį žaidimą, visada rinkitės sraigtasparnį 🚁 nes ataka iš oro yra geriausia. Vėl geras žaidimas 👍
Žaidimas puikus ir malonus. Tačiau The Gold yra labai platus, palyginti su kitais žaidimais, ir retai randamas žaidimuose. Arabų kalba rašoma iš kairės, tai reiškia, kad žmonės iš 33 šalių negali bendrauti pokalbyje. Vienintelis būdas yra „What's up“ grupės. aš nežinau kitų kalbų. ištaisyk kalbos problemą ir duodu 5*
Massive Warfare: Helicopters Aksi hmjw
Šį žaidimą naudoju ir mėgaujuosi jau apie penkis mėnesius. Bet visai neseniai pastebėjau, kad kartais mano padaryti nužudymai nėra registruojami, pavyzdžiui, aš kovosiu su žaidėju, aš aiškiai laimiu, bet nužudymai neregistruojami. Tai nutiko daug kartų ir man tikrai gadina žaidimą. mano sūnūs taip pat žaidžia šį žaidimą ir jiems taip pat nutinka. Jau nekalbant apie visus sukčius ir įsilaužimus, kuriuos žmonės aiškiai naudoja! Per daug sukčių!
Shadow fighter 2: Shadow & ninja fighting games Märulimängud tvz
Man patiko šis žaidimas, dabar pradedu jo nekęsti. Nesuprantu, kaip jie tave paaukština, tada tave pažemina, tai man nutiko keturis kartus dabar, kaip, po velnių, tu pasieksi kur nors šiame žaidime ir 90 proc. Kai aš naudoju mėlynus raktus, kad atidaryčiau dėžutę, atrodo, kad viskas, ką jie nori tau duoti, yra 250 dolerių, nes šie žmonės pigiai duoda tau ką nors geresnio. Ar gali būti, kad aš neišleidžiu pakankamai pinigų? Laikas sustabdyti šį žaidimą.
Massive Warfare: Helicopters Aksi dyzw
Linksmas, sudėtingas, nenuspėjamas. Puiki grafika ir nuolatinė 360° kova.
Po 15 000 mūšių pagaliau nusprendžiau pasiskųsti suklastotais degtukais ir absurdišku botų žudynių vagystėmis. Nesiruošiu ir toliau investuoti laiko ir pinigų, kai rezultatas gali būti sąmoningai sumažintas dėl takelažo. Dėl naujausio atnaujinimo piršlybos tapo juokingos. Eime vaikinai.
Puikus žaidimas, BET ketinu jį ištrinti. Aš nuolat laimiu, bet man sakoma: „jokiu atlygiu, visi jūsų laiko tarpsniai yra pilni“. Negaliu rasti jokio „lizdo“ ir negaliu nustatyti, ką galiu turėti „projektų“ arba kaip juos išleisti, kai dažnai esu raginamas išrasti naują transporto priemonę. Pakeičiau 5 žvaigždučių įvertinimą į 4 ir netrukus būsiu ištrintas.
Linksmas žaidimas. Nuostabu, kad galite gauti daugiau nei tik baką.
Man labai patinka šis žaidimas. Viena bėda ta, kad karų metu tarp komandos žaidėjų nesikalba. Kodėl kūrėjai išsaugo žaidimo duomenis pašalinę žaidimą, net aš nenaudoju „Google Play“! Pridėkite daugiau fizinės žalos, kad žaidimo efektas taptų tikras. Pridėkite daugiau vietos. Juk geras žaidimas.
Įdomus žaidimas, bet per brangus norint judėti žaidime. Daug įdomių pramogų, tačiau kūrėjas turi atidaryti man kredito liniją arba drastiškai sumažinti pirkinių nenaudojamų programų skaičių. Vis dėlto mano mėgstamiausias, išskyrus politiškai motyvuotą tam tikrų partizanų kerštą. Nebent, žinoma, gerai, kad kiekvienas gali kalbėti taip, kaip nori, kalbant apie šiukšles, kurios nepatenka į žaidimo sritį. Tiesą sakant, esu priklausomas nuo žaidimo. Norėčiau pasiūlyti pašalinti į jus spoksantį kareivį, kuris užima vietą, kurią būtų galima panaudoti
Geriausias mano rastas tanko žaidimas. Labai smagu. Čia daug draugų iš kitų tankų žaidimų, kuriuos žaidžiame.
Žaidimas kažkaip bjaurus. Grafika geriausiu atveju yra labai paprasta. Žaidimo eiga taip pat nėra pati geriausia. Visa tai atrodo kaip pirmųjų metų žaidimų programuotojų kursai vidurio laikotarpio. Neverta skirti laiko, bent jau ne tokia, kokia yra. DAUG kur tobulėti
Jokiu būdu negalima nugalėti priešų, JEI NEPERKATE TURIŲ ginklų, visi kiti išleidžia tikrus $$$, kad nusipirktų ginklus ir super savo lėktuvus, taigi jokiu būdu mesti iššūkį gf e, kai jie yra sunumeruoti IR sušaudyti!!! Suteikite žaidimui kampanijos režimą, kad žmogus galėtų kurti/užsidirbti atnaujinimų, aukso, $$ ir t. t., turėti galimybę kovoti su tais, kurie nusipirko atnaujinimus žaisti! Pirkti atnaujinimus norint konkuruoti yra tas pats, kas sukčiauti, pagalvok apie tai!?!
graži programėlė..nėra atsilikimo..bet tai buvo anksčiau..o kartais kova nėra sąžininga..turi kovoti su itin galingais priešininkais..tikiuosi, kad sutvarkysite tokias rungtynes.
Ar galime turėti daugiau pinnata režimo.Taip pat galime įvertinti geriausius pinnata režimo žaidėjus... tikrai labai patinka pinnata režimas
Apskritai Massive Warfare yra labai įdomus žaidimas. Man patinka kartais žaisti. Šio žaidimo transporto priemonės yra absoliučiai nuostabios! Grafika gera. Grafikos, žaidimo pabaiga? Pakankamai gerai. Massive Warfare yra puikus šaudyklės žaidimas su 3 klasėmis. Šios klasės yra žemė, jūra ir oras. Man patinka, kad kiekviena klasė neturi pranašumo prieš kitą. Žinoma, kaip sraigtasparnis galite skristi virš beveik bet ko, tačiau tanko galia ir ilgaamžiškumas gali jus sustabdyti. Massive Warfare yra puikus
Jie labai greitai išsprendė piršlybų problemas. Jūs vis dar susiporuojate su daug stipresniais žaidėjais, bet dabar tai nutinka ne per dažnai. Transporto priemonių ir ginklų skaičius kaip tik man tinka. Per daug skirtingų ginklų, įgūdžių robotai nužudė kitus žaidimus. Galėtume naudoti daugiau žemėlapių, o kaip apie paprastas senas juodas, raudonas, mėlynas, žalias ir kt. spalvas mūsų tankams?
Grafika nuostabi, o žaidimo eiga taip pat. Vienintelė problema yra aukso auginimas nemokamai žaisti žaidėjams. Problema ta, kad aš žiūrėjau 1 valandos reklamą, kad gaučiau kaip 120 aukso, ir tai yra nesąžininga žaisti žaidėjus. Vienintelė galimybė yra pirkti.Kaip aš norėjau nusipirkti Phatom, nes žaidžiau 5 dienas.bet jis kainavo 150 aukso.Taip sunku išauginti tokį aukso kiekį.Ar galite bent jau rasti mums geresnį aukso auginimo būdą. nei išleisti pinigus vien tavo daiktams nusipirkti.Tik prašau
Tai geras žaidimas, jei turite daug pinigų 💰 Jums reikės apie 500 $ šimtų dolerių, kad galėtumėte konkuruoti, o tada išleisti daugiau dolerių, kad išliktumėte konkurencingi ir išliktumėte viršuje. Jei ne, būsite sužavėti žmonių, kurie išleido pinigus ir atnaujino...
Aš žaidžiau šį žaidimą kelis mėnesius, 99% rungtynių įmušu pirmas ir vis tiek negaliu gauti pakankamai aukso ar grynųjų pinigų, kad galėčiau atnaujinti į ką nors padoraus. Jei turite 5 metus savo gyvenime investuoti arba šimtus dolerių, šis žaidimas kaip tik jums. Bevertis
Žaidimo kaina yra siaubinga, jūs neuždirbate pakankamai pinigų ir aukso, o aš nemoku už nieką, kas nėra fiziškai mano, aš žaidžiau didžiulį karą 3 valandas ir kiekviename žaidime, išskyrus porą, buvo kažkas su didesnės galios ginklu ir jie visi turėjo 25 plius nužudymus, jums reikia geriau suderinti savo žaidėjus, o ne tą, kuris eina aplink ir nužudo kiekvieną, aš padariau tą patį, bet ne vaidmenyje
Maži baitai Šį žaidimą žaidžiau neilgai ir sudaužiau telefono priekinę dalį. Taigi aš pagaliau ha ha e daugiau nei 200 000 grynųjų pinigų ir kaip daugiau nei 200 raktų ir 54 aukso luitai ir mėgaujuosi žaidimu, aš nusiperku naują telefoną ir 2 žaidimai, turiu daug grynųjų ir aukso yra du žaidimai, kurie dingsta iš mano telefono ir prasideda aš be nieko smėlio maišo mane ir ką man daryti . Maži baitai, kuriuos galite iš naujo įdiegti mano statistiką, ar jūs, ar aš nebežaisiu
tai puiku, jei išmoksite pagerinti savo transporto priemonės klasę, net jei turite pigiausią transporto priemonę, galite nugalėti bet kurią transporto priemonę, su kuria susidūrėte, pabandykite eksperimentuoti gautos galios deriniu, kol gausite geriausius ginklus ir patobulinimus .... dabar aš suprantu kaip žaisti, geras darbas šio žaidimo kūrėjui, todėl skiriu jiems 5 žvaigždutes, nes man tai patinka
Kodėl žaidimo įkėlimas užtruko per daug laiko, tai labai blogai
Linksmas žaidimas. Turite mokėti, kad galėtumėte žaisti, jei norite bet kur patekti
Galėčiau žaisti valandų valandas. Puiki grafika. Šis žaidimas yra sudėtingas ir įdomus žaisti.